Vine bebe. Intrebari si solutii gravide, inainte si dupa sarcina, maternitate si articole jucarii etc pentru bebe

Cum e sarcina in saptamana a 17-a? Simptome

Cum e sarcina in saptamana a 17-a ? . Cum te simti tu personal ca si gravida in aceasta ?

Fata de saptamana a 16-a multe lucruri nu s-au schimbat. Am mai multa energie, starile de voma apar dimineata dar destul de rar.

Ce marime are bebe in burtica mamei in saptamana 17 de sarcina ?

In aceasta saptamana bebelusul are marimea unei cepe mari sau a unui fruct numit rodie. Are greutatea aproximativa de 167 grame si pana la 12 cm. Pe degetele bebelusului s-au format amprentele care sunt unice pentru fiecare persoana in parte.


Burtica incepe sa creasca, sanii la fel, greutatea corporala creste treptat .

 O senzatie neplacuta apare cand trebuie sa elimini gaze si n u prea e loc acolo inauntru si simti o senzatie de parca explodezi. Nu prea e loc nici de mancare nici de apa.

Saptamana a 17 -a de sarcina e perfecta pentru plimbari lungi si excursii. Cateodata te mai doboara gandurile negre sau depresia dar cu ajutorul sustinut al sotului/prietenului iti poti revenii rapid.

Pofta de mancare mai speciala nu prea e. Interesant este ca mancarurile preferate de dinainte de sarcina parca nu prea mai sunt asa de gustoase ca pana acum.
Model de tricou pt gravide S,M,L,XL
Model de tricou pt gravide S,M,L,XL

De exemplu daca printre alimentele preferate era: smantana, castravetii murati, pizza, etc...acum parca nu iti mai trebuie deloc.

Daca iei vitamine prenatale e chiar posibil ca organismul sa le respinga si sa le vomiti dimineata.

Ai cumparat haine pentru gravide ? Nu sti de unde ? O idee ar fi acest site unde poti cumpara de exemplu tricouri speciale pentru gravide in marimi de la S,M,L,XL, etc la preturi accesibile.

Voi cum va simiti? Aveti alte simptome ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...