Vine bebe. Intrebari si solutii gravide, inainte si dupa sarcina, maternitate si articole jucarii etc pentru bebe

Sarcina pe saptamani -marimea bebelusului asemanarea cu fructe partea III pana la 37-40 saptamani

In articolele anterioare am descris dezvoltarea bebelusului pe saptamani facand o asemanare cu fructe le potrivite pentru fiecare saptamana de sarcina.

Puteti citi articolele anterioare aici:
Sarcina pe saptamani -marimea bebelusului asemanata cu fructe prima parte pana la 12 saptamani
Sarcina pe saptamani -marimea bebelusului asemanare cu fructe partea II pana la 28 saptamani
Urmeaza continuarea:




- In luna a 7-a potrivite saptamanilor 29,30,31,32 de sarcina este de marimea unui pepene de miere. Acest pepene mai este denumit si cantalup.
Are pana la 1,7kg si aprox 40-42cm. bebele incepe sa reactioneze la sunete. Cum arata pepenele de miere ? Vezi poza de aici
Bebe e cat un cantalup in luna a 7-a
Bebe e cat un cantalup in luna a 7-a



- In luna a 8-a adica in saptamana 33,34,35,36 a sarcinii bebelusul este deja de marimea unui pepene galben. Cantareste in jur de 1,9kg si pana la 2,6kg. Are intre 43 si 47 cm.

In acest stadiu craniul este moale si nu e inchis in totalitate, cauza fiind legata de nastere ca sa poata iesi mai usor.
Bebe e deja cat un pepene galben in luna a 8a
Bebe e deja cat un pepene galben in luna a 8a



- In luna a 9-a aici se considera saptamana 37,38,39,40 - saptamani care variaza in functie de cat se grabeste bebe sa vina pe lume este deja de marimea unui pepene verde.

Sarcina e dezvoltata si se considera din saptamana 37 ca nasterea poate veni in orice moment. Bebele cantareste intre 2,8 si 4,2 kg si are intre 48 si 53cm.
In luna a 9-a bebe e cat un pepene verde
In luna a 9-a bebe e cat un pepene verde
Toate acestea sunt niste asemanari interesante intre fructe si etapele de crestere si dezvoltare ale bebelusului in timpul sarcinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...