Vine bebe. Intrebari si solutii gravide, inainte si dupa sarcina, maternitate si articole jucarii etc pentru bebe

Ce fel de scutece trebuie pentru nou nascut ?

Se apropie perioada in care umeaza sa nasc. Care sunt scutecele, pampersi recomandati pentru bebelusul care s-a nascut acum ?

Probabil cand intri intr-un magazin unde se vand scutece te intampina rafturi pline cu scutece in diferite ambalaje, diverse marci si numerotari.

Poate fi destul de solicitant sa stii exact ce sa cumperi, mai ales daca bebe vine prima data si nici viitoarea mama si nici tatal nu au experienta si ajutor in domeniu.

Azi va prezentam cateva modele de scutece perfecte pentru bebelusul proaspat nascut. Am ales si modele de scutece pentru bebelusii nascuti prematur care au greutatea mai mica ca de obicei.

1- Scutece marca Pampers gama Premium Care Carry Pack numerotat cu "0" Nou Nascut. Este un pachet recomandat bebelusilor care au pana la 2,5 -2,7 kg si s-au nascut prematur.
Asa arata scutecele potrivite pt bebe prematur pana la 2,5kg

Ce inseamna nascut prematur ? Copii care se nasc mai repede de 9 luni de sarcina din diverse motive. De exemplu copii nascuti la 7,8 luni. Aceste scutece sunt perfecte pentru acesti copii.

Ce pret au si de unde le cumpar? Pachetul are 30 de scutece. Vezi pret si comanda online scutece Pampers 0 Nou Nascut prematur direct pe acest site.

Sunt foarte recomandate de mamicile care au nascut prematur. Scutecele sunt utile, superabsorbante, practice si au un indicator de umezeala prin care afli cand trebuie scutecul schimbat.

2 -Scutece Pampers pentru bebe nou nascut. Greutatea in 2-5kg. Setul este Premium Care Jumbo Pack. Este intr-un ambalaj economic la un pret foarte bun si convenabil.
Pachet economic bebe nou nascut 2-5kg

Setul contine 108 bucati fiind foarte util si practic in primele zile dupa nastere a bebelusului. Scutecele au un strat absorbant unic ce tine umezeala si murdaria departe de pielea bebelusului.

Vreau sa cumpar, ce pret au si de unde le iau ? Pentru pret si comanda scutece Pampers 1 pachet economic 108buc Jumbo 2-5kg vezi acest site online.

Scutecul protejeaza zona ombilicului, are indicator de umezeala.

3 -Scutece Pampers New Baby -dry pentru nou nascuti care au greutatea intre 2-5 kg.
Ambalajul este economic, contine 43 de bucati de scutece.  Exista din acesta gama si seturi cu 23 buc, 43 buc, 76 buc si 144 buc.
Scutecele pt nou nascuti intre 2-5kg

Au un strat interior care retine umezeala pentru un timp de aproape 12 ore. Pielea bebelusului poate respira si ramane uscat, pentru ca materialul scutecelor au micropori prin care aerul poate sa circule.

Scutecele sunt multicolor, potrivite si pentru fetite si pentru  baieti. Setul de scutece este perfect pentru varsta de 0+. Se pot achizitiona online pe acest site.

Voua care modele va plac cel mai mult ? Asteptam parerile voastre pe pagina de FB, G+ a blogului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...