Vine bebe. Intrebari si solutii gravide, inainte si dupa sarcina, maternitate si articole jucarii etc pentru bebe

Testul de sarcina - trebuie facut chiar daca ai emotii

Daca ti-a intarziat menstruatia si ai observat simtomele din articolul anterior trebuie neaparat sa iti faci un test de sarcina.

Cum se face un test de sarcina ? E greu ? Chiar daca e un subiect tabu printre oameni trebuie sa treci peste senzatia de rusine si sa iti cumperi testul.


Test de sarcina ultrasensibil si precis
Test de sarcina ultrasensibil si precis 
Mod de folosire pas cu pas: Se recomanda sa faci testul dimineata cand mergi la toaleta. Duci cu tine un pahar de plastic de unica folosinta un care lasi o doza de urina.

Apoi te speli pe maini, desfaci testul de sarcina -este un bat/stick sau tip banda/stilou care se pune in urina cu dunga roz in jos si se lasa cateva secunde. Apoi pe chiuveta sau pe marginea cazii se lasa testul 5 minute.

Daca ai 1 linie roz -NU esti insarcinata ! Daca ai 2 linii - Esti insarcinata ! Testul se poate repeta peste 2-3 zile pentru a stii cu siguranta rezultatul.

Cat costa si de unde pot cumpara ? Pretul unui test de sarcina este accesbil si difera in functie de locul unde il gasesti.
Test sarcina ultra sensibil
Test sarcina ultra sensibil 

Daca ti-e rusine de gura lumii  sa mergi la farmacie poti cumpara teste de sarcina direct pe acest site. Ti se trimite coletul discret acasa sau la birou si il poti folosi imediat.

 Voua care modele va plac cel mai mult ? Asteptam parerile voastre pe pagina de FB, G+ a blogului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...