Vine bebe. Intrebari si solutii gravide, inainte si dupa sarcina, maternitate si articole jucarii etc pentru bebe

Cum scap de arsuri la stomac si greata in sarcina ?

Am inceput sa am arsuri la stomac, dureri in piept si stari de voma periodice. Ce poate fi cauza ? Care e motivul ? Cum se poate remedia ? Exista ceva tratament ?

Un motiv clar poate fi faptul ca e posibil sa fii insarcinata.

Daca stii deja ca astepti un bebe si nu mai stii cum sa scapi de usturimea provocata de arsuri si e greu cand iti vine sa vomiti mereu azi venim cu cateva solutii simple si testate care ajuta:


Felii crocante de paine prajita cu sare te scapa de arsuri la stomac
Felii crocante de paine prajita cu sare te scapa de arsuri
la stomac 
1- rondele de paine prajita condimentate cu sare. De exemplu sunt produsele numite Bake rolls -sunt in mai multe sortimente. Pe mine cel putin cele simple cu sare m-au ajutat foarte foarte mult.

Trebuie sa ai langa tine, in geanta, in masina sau pe drum neaparat o punga cu aceste rondele. Absoarbe in cateva minute acidul si opreste sau cel putin le diminueaza cu 50 % starile de voma de dimineata si seara. Si in timpul noptii daca simti ca ti-e rau mananci 1 feliuta de bake rolls painica uscata cu sare si iti revii. Metoda e testata si functioneaza 100%.

Ce pret au si de unde le cumpar ? O punga de 80 grame de Bake rolls cu sare costa putini. Se gasesc in magazine, statii peco. Online le poti comanda direct de pe acest site.

2 - Biscuiti digestivi. In cazul in care ai intoleranta la gluten sau nu vrei sa mananci produse cu zahar poti incerca 2 feluri de biscuiti. Biscuiti digestivi fara gluten sau Biscuiti digestivi fara adaos de zahar.
biscuiti digestivi
Tipuri de biscuiti digestivi 
Preturile sunt acceptabile dar daca te scapa de problemele intampinata merita sa le incerci.
Online se pot gasi si comanda direct pe acest site.

  Voua care modele va plac cel mai mult ? Asteptam parerile voastre pe pagina de FB, G+ a blogului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...