Vine bebe. Intrebari si solutii gravide, inainte si dupa sarcina, maternitate si articole jucarii etc pentru bebe

Cum e sa fii insarcinata in saptamana a 19-a ?

Cum te simti fizic? In aceasta saptamana adica 19-a de sarcina (luna a V-a) energetic esti destul de bine. Exista momente si zile cand te simti de milioane, esti plina de energie si te poti plimba toata ziua.

 Apoi a doua zi poti fi epuizata total. Te doare tot corpul si parca nici nu te poti misca. Deci e bine sa ne dozam cumva energia si sa ne odihnim destul de mult.


Nu stiu cum e la voi dar la mine corpul refuza in aceste zile vitaminele prenatale. Pur si simplu dupa ce le-am luat 1 buc dimineata in max 20 minute le-am vomitat cu mancare cu tot.

Stiu e un subiect tabu, si lumea nu prea vorbeste despre asta dar e nevoie sa scriem sa ne putem ajuta una pe cealalta.

Burtica devine din ce in ce mai proeminenta. E timpul sa porti haine, tricouri mai largi, rochii pentru gravide lejere si confortabile.

Pofta de inghetata e destul de prezenta, aproape zilnica. In rest nu prea poftesc la alte alimente.

In aceasta saptamana este destul de greu in zona burticii, pentru ca simti cum iti creste burtica, se intinde pielea si simti parca ai "exploda". E foarte important sa bei multa apa si in aceste zile.

Cu ce sa ne ingrijim pielea sa nu apara vergeturile ? Un produs naturist perfect poate fi uleiul de nuca de cocos. Ideal pentru ingrijirea corpului, zona abdomenului, pe solduri si picioare.
Ulei de cocos -ideal de folosit si in sarcina cumpara aici
Ulei de cocos -ideal de folosit si in sarcina
cumpara aici

 Se poate masa si pe sani care acum cand au inceput sa creasca si venele sunt foarte vizibile.

Uleiul de cocos hidrateaza si ingrijeste pielea si chiar ajuta in vindecarea sau estomparea venelor puternic vizibile. Uleiul de cocos contine grasimi esentiale care contribuie la dezvoltarea fatului in timpul sarcinii.

Uleiul de cocos il poti folosi si extern pentru piele, unghii, par dar si intern pentru gatit in alimente, prajituri, smoothie-uri, etc.

Dar unde gasesc ulei de cocos si la ce pret ? Un borcan de aprox 450 gr costa in jur de 34 lei. Se poate comanda online pe acest site cu produse naturiste.

Cu cat iti cumperi o doza mai mare cu atat il poti folosi pentru mai mult timp.

Eu personal il folosesc destul de des mai ales acum in timpul sarcinii.

Dar ce marime are bebele in saptamana a 19-a? Bebelusul este de mariema unui mango. Are lungimea de aprox 15cm si 240 grame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...